Routebeschrijving

Komend vanuit richting Groningen (A7)

Neem de afrit "Frieschepalen/Surhuisterveen” en sla aan het eind van de afrit rechts af (richting Surhuisterveen). Neem de eerste weg links (bij grote steen op hoek van weg); na ongeveer een kilometer is er links een doodlopende weg (de Huchten). Rij deze doodlopende weg in; nadat u een bocht bent doorgereden, ziet u het bedrijf aan de linkerkant.

Komend vanuit richting Oosterwolde (N381)

Sla in Drachten op het klaverblad rechts af (richting Groningen) en volg de A7. Neem de afrit "Frieschepalen/Surhuisterveen”en sla aan het eind van de afrit rechts af (richting Surhuisterveen). Neem de eerste weg links (bij grote steen op hoek van weg); na ongeveer een kilometer is er links een doodlopende weg (de Huchten). Rij deze doodlopende weg in; nadat u een bocht bent doorgereden, ziet u het bedrijf aan de linkerkant.

Komend vanuit richting Heerenveen (A7)

Volg de A7 en neem de afrit "Frieschepalen/Surhuisterveen. Sla aan het eind van de afrit rechts af (richting Surhuisterveen). Neem de eerste weg links (bij grote steen op hoek van weg); na ongeveer een kilometer is er links een doodlopende weg (de Huchten). Rij deze doodlopende weg in; nadat u een bocht bent doorgereden, ziet u het bedrijf aan de linkerkant.

Komend vanuit richting Leeuwarden (A7)

Sla in Drachten op het klaverblad rechts af (richting Groningen) en volg de A7. Neem de afrit "Frieschepalen/Surhuisterveen” en sla aan het eind van de afrit rechts af (richting Surhuisterveen). Neem de eerste weg links (bij grote steen op hoek van weg); na ongeveer een kilometer is er links een doodlopende weg (de Huchten). Rij deze doodlopende weg in; nadat u een bocht bent doorgereden, ziet u het bedrijf aan de linkerkant.